Catesra de Informatică

Catedra de Informatică

Catedra de Informatică a Liceului Teoretic "Petru Rareş" este formată din doi membrii titulari Chindriş Liviu (responsabil catedră), Cristian Miholca şi Vasile Filip. Toţi membrii catedrei formează o echipă de profesori devotaţi, tineri şi deschişi parteneriatului profesor-elev, profesor părinţi şi nu în ultimul rând pregătirii continue.

Ca şi dotări ale catedrei de Informatică se poate spune că dotările actuale cât mai ales premizele pe termen scurt sunt deosebite. Astfel dispunem de 3 laboratoare complete de 30 staţii de lucru. De asemenea sunt prevăzute cabinete ale profesorilor în număr de 3 funcţionale cu infrastructura specifică.

Ca şi curriculum putem spune că orele de TIC (Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor) se desfăşoară exclusiv în laboratoarele de informatică în special de la inaugurarea în Toamna 2008 a unui laborator nou. Pentru partea de programare se studiază limbajul C++ în clasele IX-XI, iar în clasa a XII-a se studiază ca şi SGBD Oracle cu studiu ON-LINE.

Ca urmare a orelor de Excelentă şi a devotamentului profesorilor s-au obţinut rezultate deosebite, participări la olimpiadele naţionale, numeroase premii si menţiuni la cele judeţene. De asemenea absolvenţii claselor de Informatică Intensiv au accesat cu succes facultăţile clujene şi nu numai la profilurile de Informatică buget.

Galerie Foto
Laborator Informatica Et. II Corp A
Cabinet Informatica Et. II Corp A
Cabinet Informatica Et. II Corp A
Laborator Informatica AEL Et. 1 Corp A
Laborator Informatica AEL Et. 1 Corp A
Cabinet Informatica AEL Et. I Corp A
Olimpicii la Informatic? 2008-2009
Laboratorul Multimedia Parter Corp A
Laboratorul Multimedia Parter Corp A

Pagina anterioara
Meniu
Pagina urmatoare